Een nieuw goed doel

De Business Breakfast Club heeft in samenwerking met Stichting Goede Doelen Zoetermeer een nieuw goed doel gekozen om financieel te ondersteunen voor de komende 3 jaar. Stichting Het Startblok krijgt de komende drie jaar van de Zoetermeerse ontbijtnetwerkclub een financiële ondersteuning van in totaal 18.000 euro. Hiermee krijgt stichting Het Startblok de mogelijkheid om hun activiteiten uit te breiden. 

Stichting het startblok

Stichting het startblok bestaat inmiddels 5 jaar en geeft zwemles aan kinderen en volwassenen die vanwege een bijzondere eigenschap of beperking tijdens de reguliere zwemactiviteit niet goed meekomen. Met hun team van vrijwilligers zetten zij zich in om deze kinderen, jongeren en volwassenen aangepaste zwemactiviteiten te bieden. “Vertrouwen, plezier en leren komen samen tijdens al onze zwemactiviteiten” aldus Irene Dumas van stichting Het Startblok. 

De Business Breakfast Club bestaat inmiddels meer dan 15 jaar. Elke eerste donderdag van de maand komen ondernemers of ondernemende mensen uit Zoetermeer of omgeving samen om met elkaar op een laagdrempelige manier van een ontbijt te genieten en met elkaar in gesprek te komen. De ontbijtbijeenkomsten worden georganiseerd door de ondernemers.

“Het is fijn dat we met Stichting Het Startblok wederom een mooi goed doel hebben gevonden om financieel te ondersteunen. Het ontbijt met mede-ondernemers of ondernemende mensen is altijd erg fijn. Leuk als we hiermee ook nog eens een goed doel uit Zoetermeer financieel kunnen ondersteunen.”  Aldus Mykel Beekman, bestuursvoorzitter van de Business Breakfast Club. 

Lijkt het je ook leuk om een keer bij een ontbijtbijeenkomst bij te wonen, of om lid te worden? Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet! Aanmelden kan via info@businessbreakfastclub.nl, of door het contactformulier in te vullen.

Donatie aan stichting het Startblok

Goede doel 2018-2021

Gedurende drie jaar ontving de donatie van de door BBC-leden bijeengebrachte gelden. Bij De Bolsterberg worden kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar met een ontwikkelingsvraag en/of vermoeden van ontwikkelingsachterstand onderzocht en behandeld. Kinderen kunnen soms niet communiceren door middel van spraak. Daarom heeft De Bolsterberg de donatie gebruikt om een supercomputer te kopen waarmee kinderen toch kunnen communiceren.