Over ons

Dit zakelijke netwerk is voor alle ondernemers toegankelijk. Onze doelstelling is het leveren van een structurele bijdrage aan een goed doel binnen de Gemeente Zoetermeer .

De Business Breakfast Club Zoetermeer komt elke eerste donderdag van de maand (m.u.v. de maand augustus) bijeen om 08.00 uur op een wisselende locatie.

Ontbijt

“Het ontbijt wordt om toerbeurt gesponsord.” Iedere maand wordt er een ontbijt georganiseerd door 1 van de leden van de Business Breakfast Club. Wil je ook een keer een ontbijt organiseren, maar heb je bij jouw bedrijf niet de ruimte of gelegenheid? Dit is geen enkel probleem het bestuur kan je in contact brengen met locaties waar een ontbijt gehouden kan worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Business Breakfast Club App

Makkelijk op de hoogte blijven van de nieuwe ontbijtjes, locaties en de leden van de Business Breakfast Club? Dan doen wij via onze eigen app. Informatie zoals locatie, bijzonderheden en wie de gastheer of gastvrouw is. Daarnaast kan je als lid in de app zien wie er aanwezig is op de ontbijtjes en welke leden er aangesloten zijn bij de Business Breakfast Club. 

Presentaties

Ben jij de sponsor van het ontbijt, dan mag je jouw bedrijf voorstellen aan de andere leden. Het is uiteraard een mooi moment om iets meer te vertellen over jouw bedrijf, de producten of diensten welke je aanbiedt, de locatie of jou als persoon. 

De BBC Zoetermeer is vooral een gezellige business club, waar een diverse groep van ondernemers en ondernemende personen lid van zijn. Wij kennen zeker geen drempels!

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe leden. Wil je ook aanwezig zijn bij een van onze gezellige netwerkontbijtjes? Neem dan nu contact op!

Ik wil lid worden!